SON GELİŞMELER
Logo
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Ekol TV'ye kara para soruşturması: Ersan Şen'den açıklama geldi

Haber görseli

Yayın hayatına son veren Ekol TV hakkında ortaya atılan “kara para aklama” iddiaları üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında iş insanı Mübariz Mansimov, Veysel Şahin, avukat Ersan Şen ile Ekol TV Genel Yayın Yönetmeni Emrah Doğru’nun dosyada yer aldığı belirtildi.

"HİÇBİR AŞAMADA DAHLİM YOK"

Soruşturmada adı geçen avukat Ersan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddialara ilişkin değerlendirmede bulundu. Şen, yürütülen sürece saygı duyduğunu belirterek, soruşturmanın sonucunun bekleneceğini ifade etti.

Ersan Şen açıklamasında, Ekol TV ile ilgili olarak kanalın kuruluşu, yönetimi, yayın süreci, kapanışı ya da sonrasındaki herhangi bir aşamada maddi veya manevi hiçbir dahlinin bulunmadığını, mesleki anlamda da hiçbir katkı sunmadığını vurguladı.

"ŞÜPHESİZ MADDİ HAKİKATE ULAŞILACAKTIR"

Şen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Soruşturma varsa elbette saygı ile sonucunu bekleyeceğiz. Ekol Tv ile ilgili olarak; kurulma aşamasında, öncesinde, sonrasında, yönetilmesinde, kapanmasında veya sonrasında, hiçbir aşamada maddi veya manevi bir dahlim olmadığı gibi, mesleki olarak da hiçbir aşamada katkı sunmadığımı belirtmek isterim. Eğer soruşturma varsa, sonucunda şüphesiz maddi hakikate ulaşılacaktır. Selam ve saygılarımla."

Kaynak: Haber Merkezi

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.