Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa 2025 finali öncesinde iki kulüp, ortak basın toplantısında bir araya gelecek. Final müsabakası öncesi düzenlenecek organizasyon, futbol kamuoyunun yoğun ilgisini çekmesi beklenen önemli buluşmalardan biri olacak.
TEKNİK DİREKTÖRLER VE KAPTANLAR RİVA’DA KONUŞACAK
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruya göre, basın toplantısı yarın Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılacak toplantıya Galatasaray ve Fenerbahçe’nin teknik direktörleri ile takım kaptanları katılacak. Organizasyonun saat 19.30’da başlaması planlanıyor.
FİNAL ATATÜRK OLİMPİYAT STADI’NDA OYNANACAK
Turkcell Süper Kupa 2025 finali, 10 Ocak Cumartesi günü İstanbul’da futbolseverlerle buluşacak. Dev derbiye Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek mücadele, saat 20.30’da başlayacak ve sezonun ilk kupası sahibini bulacak.
Kaynak: AA